Пошук
Українська Мова
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • Bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • Čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • Polski
  • Italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Інші
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • Bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • Čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • Polski
  • Italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Інші
Титул
Рукопис
Далі
 

«Всі Всесвіти схвалили, і Бог наділив Будду силою для порятунку незліченних душ. Будда, Великий Майстер – це не просто титул!», частина 6 із 10,

2024-08-27
Мова лекцій:English
Деталі
Завантаження Docx
Читати Більше
Ми говорили про мантію наступника або про різні титули Будди. Не титул робить вас тим Буддою і цим Буддою. Кожен Будда має різний вид місії на цій планеті, якщо Вони прийшли на цю планету – якщо така воля Бога, щоб Вони прийшли. Тому що їм також має бути дозволено прийти і залишитися на цій планеті скільки завгодно – це залежить від грандіозного Проекту Всесвіту. Отже, цей час настав час Будди Майтрейї. І Я дуже не хотіла це розкривати, тому що це дуже особлива позиція, дуже особлива ситуація, і Я також була трохи налякана, чесно кажучи. Тому що Ви знаєте, як це на цій планеті. Навіть якщо ти звичайний монах, тебе вже намагаються “вбити” через Інтернет, всякими оральними списами, ножами, списами і всім таким. Важко вже виживати, не кажучи про те, що ти Будда, і про це виголошуєш. Тому що люди також можуть бути занадто налякані, щоб почути це, або також можуть очікувати занадто багато. Незважаючи на свою карму, вони просто думають, що Будда може зробити для них все, що б вони не забажали.

Але самі вони не хочуть робити нічого, чого хоче від них Будда. Не те, щоб Будда чогось від них бажав – просто Він хоче, щоб вони були добрі, щоб вони були щасливі, щоб вони були безпечнішими в житті, більш щасливими та просвітленими. Але це дуже важко. Розумієте, Будда став Буддою – хоча Він уже був Буддою назавжди – і в тому житті Він став Буддою, і все одно Його клан був знищений, убитий жорстоким способом. Господи, який це був жорстокий король! Це довга історія; Я не хочу включати це сюди. Ви більш-менш знаєте. Це довгий час, довга історія. Може, іншим разом Я вам його прочитаю, або Ви самі знайдете його десь у книжці, або купите книгу буддійських оповідань, куди вона входить. Зараз дуже легко читати оповідання та книги, тому Я вже нечасто їх вам читаю. Я просто розповідаю вам про реальний досвід і кілька практичних ідей, як вижити, жити краще в цьому світі або підготуватися на випадок, якщо вам доведеться піти.

Цей рік, наступний рік і 2026 рік є дуже вирішальними роками, тому Ви всі повинні бути готові. Планета може все ще бути тут, і деякі люди та тварини-пенсони можуть ще бути тут, але, можливо, вас, незліченних людей світу, тут не буде. Я не можу сказати кожному окремо, список на кшталт: “Добре, ти підеш, коли планету буде зруйновано чи пошкоджено, або трапиться катастрофа такого масштабу, що мало хто залишиться в живих”. Я не можу просто скласти для вас список і сказати: “Добре, ти будеш живий, тоді тебе не буде”.

Будь ласка, будьте готові. Забудьте про маленькі, дрібні, дрібниці. Ким би Ви не були, будьте готові, якщо планета взагалі зникне або стане непридатною для життя. Те, як це виглядає, дуже, дуже тьмяне, навіть справді дуже мало надії для мене. Але будемо все ж сподіватися! Ви повинні молитися Богу. Ви повинні молитися всім Майстрам, щоб вони допомогли вам, захистили вас. Перш за все, потрібно докласти зусиль, щоб змінити своє життя на відповідні моральні норми. ПРОСТО ПОКАЙТЕСЯ, БУДЬТЕ ВЕГАНОМ, ХВАЛІТЬ ТА ДЯКУЙТЕ ВСЕМОГУТНЬОМУ БОГУ!

А ті мої учні просто відкладіть все. Робіть лише те, що маєте, а решту часу медитуйте. покаятися. Слава Богу. Попросіть вибачення за все, що Ви, можливо, навіть не пам’ятаєте, що зробили в цьому житті або житті до нього, що все ще пов’язане з цим життям і багатьма іншими життями.

Я сказала вам під час посвячення, що посвячення в метод Гань Інь під моїм наглядом, БОЖОЮ МИЛОСТЬЮ, зруйнує багато, багато минулої карми, а також деяку частину теперішньої карми. Але якщо все зруйновано, то ти більше не зможеш жити.

Кожен повинен мати певну карму, щоб жити в цьому світі. Крім Майстра – справжній Майстер не має ніякої карми, тому що Він або Він відразу бере карму людей цього світу вже в той час, коли Він або Вона народився або до цього.

Так ми говорили про Манджушрі, який забрав це моє тіло, коли дитина народилася вперше. Але в утробі матері його не було. Ні, ні. Коли дитина вийшла, там був Манджушрі, моє світлове тіло також було там, але лише для нагляду, щоб поки не входити в тіло. Так було влаштовано через два дні, і тіло все ще функціонувало з розумом, органами і всім іншим, тому все було добре. Будда Манджушрі, Я та багато інших Будд також благословляли тіло, переконавшись, що тіло має більше, ніж потрібно іншим тілам, щоб після того, як це тіло виросло, воно все ще мало багато інших додаткових якостей від інших Будд, як-от Манджушрі , наприклад, надаючи клітинам, тілу, розуму та психіці додаткову мудрість. Тому що кожен Будда має щось особливе. Це не те, що всі однакові. Деякі Будди мають більшу силу, ніж інші Будди.

Я озираюся назад і бачу видіння, прекрасне, дивовижне видіння... Що ж, було 64 862 Будди та 19 722 Бодхісаттви, а також незліченна кількість Небесних Істот, девів і добрих Демонів тощо, щоб дати Благословення та/або Підтримати. Таке рідкісне прояв кохання. Послідовники Гуань Інь все ще бачать, що вони приходять під час ретриту зі мною, або коли їм потрібна більша підтримка з якоїсь особливої ​​причини.

Excerpt from a message from Supreme Master Ching Hai (vegan) “The Life of Lord Mahavira: The Embodiment of Love” July 20, 2019: На другий день був День батька. Майстер зіграла мандалу. (Це мандоліна.) Так, так. Коли Майстер грав на мандоліні, вібрація відрізнялася від співу. Це було схоже на кругові брижі на поверхні озера, які з’являлися в 7, а потім у 9 кольорах. Знову Всесвіт був шокований. Усе небо було наповнене Буддами, Бодхісатвами, девами, деві та небесними дітьми. Вони зімкнули долоні і разом заспівали. З обох боків йшов дощ бризками (внутрішнього Небесного) Світла, які виявилися квітами зі Світла. Весь наш Ашрам був пронизаний цими 7 видами ароматів. Я не можу описати це словами. (Я розумію.) Того дня я почувалася як у трансі. Я не могла контролювати свої ноги. Коли все закінчилося, кілька посвячених, які прийшли зі мною, побачили, що Будди та Бодхісаттви не хочуть йти, і продовжували благословляти нас.

І вони все ще іноді повертаються, звичайно, щоб відвідати мене. І їх було більше в різних секціях, різних групах, протягом перших двох днів. І мій батько сказав, що... Звичайно, він не бачив усіх тих Будд. Він цього не зробив. Він просто побачив світло на два дні. І в кінці другого дня з матір'ю вони обоє побачили (внутрішнє Небесне) Світло в будинку. І вони думали, що хата освітлена, але ламп в той час не було, тому що було ще не дуже темно. Вони могли бачити (внутрішнє Небесне) Світло. І мій Батько сказав, що вони були здивовані; один одному вони говорили: “Чому дитина така дивна – народилася вже два дні тому і протягом двох днів – з першого по другий день – у дитини широко відкриті очі?” Ніколи не плакала, не видавала жодного звуку, не відчувала ніякого дискомфорту, неприємностей чи чогось іншого. Вони просто сказали: “Очі завжди були відкриті та щасливі”.

Амітабха Будда був найбільш шанованим і довіреним у буддизмі, тому що Світло цього Будди сяє по всьому Всесвіту. Він також світить у нашому світі; просто не багато хто може це сприйняти. Ось у чому річ, тому що всі ми, як люди, зробилися глухими, німими та сліпими. Ось так майя контролює душі життя за життям. Чим більше ти живеш у фізичному світі, тим більше ти сліпий, глухий і німий, якщо ти взагалі не практикуєш духовно, окрім того, що ти людина. Отже, коли Fи народитесь знову, майя обдурить вас і знову заманить у інші пастки та інші ситуації, і тоді вам, здається, не стане краще. Якщо у вас немає жодної віри, будь-яких заслуг, будь-яких чеснот чи будь-якого благословення від будь-якого Майстра, тоді вам важко стати кращим. Ось у чому річ. Ось чому люди продовжують відроджуватися знову, знову і знову, а іноді навіть повертаються до стану тварин. Але здебільшого це має бути як просування вгору. Але ні, якщо Ви в цьому житті не прислухаєтеся до вчень навіть минулих Майстрів, щоб контролювати себе, перевести себе в режим пильності розуму та серця, і принаймні робити добрі речі, підтримувати моральні норми.

Photo Caption: Скоро дозрійте до власної слави!

Завантажити фото   

Дивитись Більше
Усі частини  (6/10)
Дивитись Більше
Останні Шоу
2024-09-16
367 Перегдяди
31:23
2024-09-15
45 Перегдяди
Поділіться
Поділіться до
Вбудовувати
Час початку
Завантаження
Мобільний
Мобільний
Айфон
Андроїд
Дивитися мобільний браузер
GO
GO
Prompt
OK
Додаток
Скануй QR код,
вбо вибери вірну систему телефону для завантаження
Айфон
Андроїд