Пошук
Українська Мова
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • Bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • Čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • Polski
  • Italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Інші
  • English
  • 正體中文
  • 简体中文
  • Deutsch
  • Español
  • Français
  • Magyar
  • 日本語
  • 한국어
  • Монгол хэл
  • Âu Lạc
  • български
  • Bahasa Melayu
  • فارسی
  • Português
  • Română
  • Bahasa Indonesia
  • ไทย
  • العربية
  • Čeština
  • ਪੰਜਾਬੀ
  • Русский
  • తెలుగు లిపి
  • हिन्दी
  • Polski
  • Italiano
  • Wikang Tagalog
  • Українська Мова
  • Інші
Титул
Рукопис
Далі
 

«Всі Всесвіти схвалили, і Бог наділив Будду силою для порятунку незліченних душ. Будда, Великий Майстер – це не просто титул!», частина 1 із 10,

2024-08-22
Мова лекцій:English
Деталі
Завантаження Docx
Читати Більше
Привіт, мої найдорожчі, найдорожчі, найулюбленіші душі. Вітаю вас від імені Бога Всевишнього. Нещодавно ми говорили про якусь біду, яка може статися в липні-серпні. І тільки настав серпень, і ми навіть не впевнені, чи весь місяць буде безпечним чи ні. Хоча Я відчуваю безпеку; У мене спокійне відчуття, що це може бути сприятливим.

Серпень має бути “серпневим”, сприятливим. Але ніхто не знає. Ви знаєте, можливо, Я почуваюся краще, наразі більш позитивною, тому що людей попередили поводитись правильніше, більше молитися та пам’ятати Бога та всіх Майстрів у Всесвітах. Будемо сподіватися, що так; Будемо сподіватися, що цей дух триватиме ще кілька років. Оскільки у нас не просто серпень, у нас буде більше небезпек до кінця цього року, можливо, до першої половини наступного року, і, як передбачається, до 2026 року, але, можливо, це буде краще .

Сьогодні так важко визначити, коли настане лихо, коли нам доведеться справді зіткнутися з фатальною подією. Навіть якщо ви дивитесь новини, скрізь лиха неминучі. Я іноді не смію заглянути занадто глибоко, і найменше хотів би, щоб Ви хвилювалися, тому що у вас все ще є родичі та члени сім'ї, друзі, які знаходяться поза захистом! Але декому доводиться шукати новини для нашого Supreme Master Television, тому іноді мені також доводиться ділитися такими страшними подіями, краєвидами, які розривають серце. Я не могла виплакатися. Мовляв, ще кілька днів тому, якби Ви подивилися новини, ви б одразу побачили в Кореї 4000 будинків раптово зникли блискавично, просто так. Чотири тисячі будинків! Це означає, що багато тисяч людей, включаючи дітей і людей похилого віку, просто проковтують і зникають! Ви ніколи не можете виплакатися за все це.

Боже мій, будь ласка, будь милосердним. Будь ласка, зроби щось. Пробудити людей. Мені більше не дозволяють навіть нікуди ходити, щоб поговорити. А навіть якщо Я піду, хто мене послухає? Дуже [мало], дуже [мало]. Я все ще намагаюся зробити все можливе, щоб зберегти свою надію та мрію, як і деякі з вас, люблячі люди. Будь ласка, зберігайте надію. Хай змилуються Небеса! Слава Богу, слава Богу, щодня, щоразу, коли у вас є кілька секунд.

І навіть тоді стільки хвороб, про які ми раніше навіть не знали, про які раніше не чули, теж приходять, щоб завдати нам клопоту, тривоги, страху та смутку, бо всюди доводиться прощатися з близькими та невинними. коли ці хвороби вражають. Зараз ми вже не рахуємо, скільки людей від чого помирає, але Я впевнена, що в усьому світі є багато душевного болю. І навіть тоді вони все ще воюють один з одним! Неначе вже не вистачає смертей, не вистачає вже смутку, не вистачає вже болю, не вистачає вже руйнації. Боже мій! Якщо Ви не вірите, що деякі люди невігласи, Ви можете це побачити зараз. І якщо Ви не вірите, що демони існують лише для того, щоб спокушати людей, щоб спонукати людей робити такі руйнівні та злі речі, навіть вбиваючи один одного, і щодня вбиваючи тварин-персон – мільярди щодня. Боже мій, у нас на заводах більше тварин-персон, ніж людей. І вони продовжують вбивати їх і робити більше; це не просто те фіксоване число, а потім готове. Я не знаю, як людина може так жити. Як це можливо, якщо це не демони, які використовують людську форму, або люди, які використовуються та одержимі демонами? Немає іншого пояснення, яке Ви можете знайти. І все одно всюди триває війна, навіть більше, ніж раніше. Це просто так. Здається, що в кінці полум'я свічки стає більшим, яскравішим, і тоді воно закінчується.

О, будь ласка, Я молюся щодня; Я багато медитую кожен день. Я навіть не можу насолоджуватися будь-якою їжею. Я не можу добре спати. І Я не знаю, як зараз почуваються інші люди, хороші люди. Але Я думаю, що вони відчувають те саме, більш-менш як Я. І це не тільки війна між людьми. Існує війна між людьми і тваринами-персонами, а також війна між релігійними системами та війна між тими, хто в одній релігійній системі. Це справді... Здається, у нас немає рішення. Але насправді війна між релігійними системами не нова. Тому що негативна сила завжди вскочить, щоб стверджувати, що вони є Буддою, Месією, видають гучні звуки, щоб порушити спокій, щоб збити з пантелику вразливих, захопити їх під свій пекельний жорстокий контроль, поневолюючи їх так безжально для їх злої мети! Останнім часом вони, здається, більше викривають себе, серед білого дня, за допомогою якихось дурних чи образливих тактик, таким чином більше людей зможуть визначити їх демонічне походження! Просто навіть з невеликим IQ їх можна помітити.

Уривок з “Шокуючих новин” Ці храми зосереджені лише на отриманні пожертвувань і примусовій пропаганді забобонів, щоб залучити більше пожертв. В’єтнамці розуміють, що робити приношення – це не погано, але деякі ченці використовували це для поширення марновірства, викликаючи духів і практикуючи сумнівні дії під виглядом “зцілення”.

Уривок із “Trúc Thái Minh каже, що дух кличе жертви, як і монах” Дайте обітницю робити приношення! Скільки [дух-привид] не просить, ми повинні запропонувати гроші, сплатити йому всі борги. Тоді дух-привид пробачить нас і не позбавить нас життя, але він просить наше майно та гроші, і ми повинні запропонувати це йому. Зрозуміло? Ну, або втратити життя, або зберегти життя, але втратити гроші, що ще можна зробити? Дух-привид вимагає, щоб Ви запропонували йому гроші, тоді він буде благословенний і піде. Незалежно від того, які ліки ви приймаєте, навіть якщо це американські ліки або найвищої якості, якщо цей дух-привид не може бути задоволений, то Ви не будете врятовані і повинні померти.

Не бачать лише ті, хто сам є демонами або має занадто низький IQ! Ці демони будуть зметені Небесною гвардією до вічного пекла, щоб захистити невинних і зробити цей світ чистим лише для гідних душ. Це безумовно впевнено!

Навіть коли Господь Ісус був живий, це були інші усталені системи, так звані “релігійні” системи, які розіп’яли Його та всіх Його близьких апостолів, а також багатьох інших вірних, які вірили в Ісусове вчення та слідували йому. Боже мій! А за часів Будди Девадатта, який був Його учнем, зятем і двоюрідним братом. Але через ревнощі він багато разів хотів убити Будду. Лише один раз йому вдалося порізати палець на нозі, але багато разів він намагався, і він так сильно намагався вбити Будду через ревнощі. Тому що він не знав, що Будда має величезну, неймовірну, священну силу.

Він був такий сліпий, Девадатта. Він думав, що Будда такий самий, що сидить у такому самому вбранні, як і він, і все. Отже, він може зробити те саме або навіть краще; він думав, що він навіть розумніший за Будду. І він так старався, щоб Будда виглядав погано або робив усілякі речі. Він навіть намагався виглядати кращим за Будду, зробивши суворіші чернечі настанови, але це було зовсім не обов’язково. Вони були надмірно фанатичними! Просто щоб похизуватися. Просто щоб привернути увагу.

Будда був у проміжній царській системі. І Він був розумним, навіть щоб говорити про людські стандарти. Нічого подібного до Девадатти – якщо людина так захоплюється вбивством, як він, то Ви знаєте, що він ніщо. Це просто заздрість, сперечання, намагання сваритися з Буддою, зі святими, тому що вони здаються такими малими в порівнянні. І він не зміг перемогти. Тож він ставав все більш і більш ревнивим, коли бачив, що за Буддою весь час ходить все більше людей. І хоча Девадатта дуже старався, у нього було лише кілька сотень, максимум. Тому він весь час намагався вбити Будду.

І навіть тоді Будда був до нього милосердний. Коли він (Девадатта) був хворий, Будда простягнув Свої руки на велику-велику відстань, щоб благословити голову й тіло Девадатти, щоб він краще зцілився. Але навіть тоді Девадатта не був вдячний. Він навіть сказав, що Будда так старався стати більш відомим, тому що бути Буддою було недостатньо добре для Нього, тож тепер Йому довелося спробувати стати навіть лікарем. Господи! Будда ніколи не дбав про такі речі. Все в цьому світі було для Нього ілюзією, тому що Він знав реальний світ. Будда знає справжній внутрішній світ. Як і багато інших Будд, Вчителів усіх часів, у всіх світах, Вони всі знають. Просто ті неосвічені, низькі та справді нікчемні люди, такі як Девадатта, подумали б такі речі про Будду. І сьогодні Ви можете побачити, що це те саме. У нас також – я не хочу про це згадувати.

Будда - це не титул. Це величезне слово заслуги, жертовність, любов, милосердя, співчуття разом, і багато іншого – також мудрість. Це не титул.

Photo Caption: У нас є краса, у нас є аромати, усі знають! Спираючись на велику стіну, ми вдячні й скромні!

Завантажити фото   

Дивитись Більше
Усі частини  (1/10)
Дивитись Більше
Останні Шоу
2024-09-16
367 Перегдяди
31:23
2024-09-15
45 Перегдяди
Поділіться
Поділіться до
Вбудовувати
Час початку
Завантаження
Мобільний
Мобільний
Айфон
Андроїд
Дивитися мобільний браузер
GO
GO
Prompt
OK
Додаток
Скануй QR код,
вбо вибери вірну систему телефону для завантаження
Айфон
Андроїд